+

Enonadstropna, izvirno štiritraktna opečna graščina izvira iz 15./16. stoletja in je kljub prezidavam ohranila značilno baročno podobo. Grad je nekoč predstavljal osrednje mesto dogajanja, shajanja vseh pomembnejših osebnosti. Danes se v njem nahajajo stalne razstavne zbirke Zgodovina zdravstva v Pomurju s poudarkom na lekarništvu, Plemiške družine v beltinskem gradu, Salon grofice Marije Iphigenije Zichy, Zavod za turizem in kulturo Beltinci, razstavni in poročni prostori ter restavracija. Na voljo smo vam: PON–PET: 8–15h Izven delovnega časa po predhodnem dogovoru oz. najavi.

Izvajalec: ZTK Beltinci

Za povpraševanje nas pokličite na 02 541 35 80 ali 041 205 676.
Skupaj:
y.yy €

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem

Spoštovani!

V skrbi za zdravje in varnost, tako obiskovalcev, kot zaposlenih, sporočamo, da ZAPIRAMO VRATA na POMELAJ.

Z ukrepom želimo zmanjšati možnosti širjenja okužbe z novim Koronavirusom. Vrata bomo ponovno odprli, ko se bo epidemija polegla. V času zaprtja smo dosegljivi na info@pomelaj.si ali na telefonu 041 549 256.

Nemoteno pa deluje naša spletna trgovina, tako, da vse izdelke lahko naročite preko spleta z enim klikom na www.pomelaj.si!

Želimo vam vse dobro in ostanite zdravi!
Ekipa Pomelaj!