Pomelaj je ta,
ki zna priti do kruha
z lastnimi rokami

Samostojno.
Opolnomočeno.
V dobro ljudi!

Zadruga Pomelaj združuje ljudi, ki si z lokalnimi gradivi in znanji ter novimi priložnostmi in spoznanji sami ustvarjajo svoj vsakdanji zaslužek.

Pomelaj je zadruga za delovno opolnomočenje invalidov in drugih ranljivih skupin iz Prekmurja. S spoštovanjem lokalnih tradicij in veščin ustvarjamo nove priložnosti za delo in razvoj podeželja.

Družbeno odgovorno.
Trajnostno. Etično!

Poslanstvo je odkrivati in razvijati potenciale ljudi ter soustvarjati prostor in priložnosti za razvoj podjetništva ter turizma in ohranjanje naravne ter kulturne dediščine.

Zaposlitveni center

Zadruga je bila ustanovljena z namenom pospeševanja razvoja podeželja ter gospodarskih koristi svojih članov na podlagi njihovega enakopravnega sodelovanja ter vzajemne pomoči in samopomoči.

Izobraževanja in usposabljanja

Zadruga Pomelaj je v okviru svojega delovanja izvajala tudi številne tečaje in delavnice.

Skupni tržni servis

Skladno z osnovnim namenom našega delovanja, pomočjo pri razvoju lokalnega okolja in lokalnimi partnerstvi želimo pomagati tudi drugim. Poleg prodaje lastnih izdelkov iz koruznega ličja in vrbovih šib lahko v okviru naše zadruge svoje rokodelske izdelke ponujajo tudi drugi lokalni proizvajalci. Skupni nastop na trgu nam vsem zagotavlja sinergijske učinke, hkrati pa je naša ponudba na ta način pestrejša in zato bolj zanimiva za različne ciljne skupine kupcev.

Pomelajevo

je tam, kjer je preteklost
navdih prihodnosti

Obisk domačije

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem