+

Pomurski poletni festival je tradicionalna prireditev, ki jo organizira Društvo ŠTRK SLOVENIJA – Društvo za šport, turizem, razvoj, kulturo. Vedno poteka prvi teden v avgustu in privablja radovedne množice, ki imajo poleg zabave priložnost spoznati tudi kaj zanimivega. Ponuja kulinarična tekmovanja v kuhanju bujte repe, športne igre: turnir v balinanju, odbojki, malem nogometu, kolesarski dogodek »Fsi klačimo«, ŠTRK Si, etnološke prireditve – Turistična tržnica, srečanje starodobnikov, razstavo tehnike, vozil in orodja ter pestro večerno koncertno dogajanje.

Program Pomurskega poletnega festivala pokriva vse starostne in interesne skupine.
Razvoj programa poteka pod geslom »Za vsakega nekaj«. Najmlajši pridejo na svoj račun v otroških delavnicah s pestrim programom: lutkovnim, turističnim in športnim, vsako leto pa v času PPF-ja organiziramo tudi tekmovanje v kuhanju bujte repe. Na turistični tržnici se povežejo proizvajalci lokalnih produktov (izdelki iz ličja in šib, čebelarji, žgane pijače, sveža in predelana zelenjava in sadje, izdelki iz buč), turistični ponudniki in nevladni sektor, ki se s svojimi izdelki skupaj predstavijo na turistični tržnici.

Izvajalec: Društvo ŠTRK Slovenija

Za povpraševanje nam pišite na strk dot-no-spam slo at-no-spam siol dot-no-spam net ali nas pokličite na 041 528 678 ali 02 57 37 327.
Skupaj:
y.yy €

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem