Povabilo na brezplačno usposabljanje – pletarstvo

Spoštovani,
V okviru čezmejnega projekta Rokodelska akademija 2 (2. JR OP Slovenija-Madžarska 2007-2013), ki je sofinanciran iz sredstev Evropske unije (Evropski sklad za regionalni razvoj) razpisuje projektni partner ZRP Pomelaj, z.o.o usposabljanje za pridobitev NPK za rokodelski poklic– pletar.

Uvodno srečanje bo v ponedeljek, 6.5.2013 ob 10.00 na sedežu ZRP Pomelaj z.o.o., Mala Polana 103, 9225 Velika Polana
Program usposabljanja zajema praktični in teoretični del spoznavanja rokodelske panoge. Usposabljanje bo potekalo pod mentorstvom izkušenih rokodelcev in drugega strokovnega kadra. K usposabljanju vabimo vse zainteresirane, zlasti pa obstoječe in potencialne nosilce rokodelskih obrti in domačih dejavnosti, ženske s podeželja, težje zaposljive mlade, brezposelne, invalide, upokojence. Usposabljanje je za vse udeležence brezplačno.

Vljudno vas prosimo, da se na usposabljanje predhodno prijavite, saj je število mest omejeno. Vse nadaljnje informacije prejmete od izvajalca usposabljanja. Časovni načrt izvajanja bomo prilagodili udeležencem usposabljanja.

Udeleženci, ki boste v okviru projekta Rokodelska akademija 2 uspešno zaključili program usposabljanja in izpolnjevali druge predpisane pogoje, se boste lahko prijavili tudi na preverjanje in potrjevanje nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) za izbran rokodelski poklic. Postopki preverjanja in pridobitve certifikata NPK niso del projektnih aktivnosti Rokodelske akademije 2. Vsak udeleženec ob uspešno zaključenem usposabljanju pridobi potrdilo izvajalca usposabljanja.

Udeleženci brezplačnih programov usposabljanj v okviru projekta Rokodelska akademija 2 ste morebitni prejemniki pomoči po pravilu »de minimis«. Znesek prejete pomoči »de minimis« na udeleženca bo odvisen od števila udeležencev aktivnosti in bo znan šele po koncu izvedbe aktivnosti. Dodatne informacije dobite na sedežu ZRP Pomelaj, z.o.o. Mala Polana 103, 9225 Velika Polana oz. na telefon 02 573 70 36.

Vljudno vabljeni.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem